Om författaren

Vad gör man när vägen man färdas plötsligt tar slut?

”Året var 1980 – långt innan ord som utbrändhet och ”gå in i väg-gen” låg i var mans mun – och jag hade hamnat i en livskris. Jag studerade då redan sociologi och psykologi och så småningom blev mitt sökande en livsuppgift – att bättre förstå vad det handlade om egentligen. Jag hade helt enkelt kommit till en punkt i livet där det var dags att ta ett rejält utvecklingskliv. Det betydde inte att det varit något fel på mitt dittillsvarande liv, endast att jag hade vuxit ur mina egna föreställningar och behövde hitta ett nytt förhållningssätt. Vidga mitt medvetande helt enkelt. Jag hade hamnat i en existentiell kris, där min världsbild rämnat och – förstod jag långt senare – måste få göra det.

1992 startade jag TÄNK OM där jag sedan dess bedriver kursverk-samhet i personlig utveckling – för det var ju utveckling det hela handlade om.”

Marianne-Hallberg

Marianne Hallberg är licensierad mental träna-re och ICC Coach samt Mindfulness Practitioner, utbildad vid Skandinavi-ska Ledarhögskolan.

Hon har också studerat sociologi och psykologi vid Stockholms Universi-tet och genomgått kur-ser i psykosyntes.

Med sina böcker Sagan om sanningen och the Tale of the Truth verkar Marianne även som cocreator i LightSpiras verksamhet.